Dag 4 van Caminostones

July 12, 2017

Kunstroutesteen
Reizende steen

Deze steen is voor de boodschap van Isaac:
“Soms is het alsof je niet langer leeft:

Als we ons leven al geruime tijd doorbrengen zonder grote veranderingen, routineus, zonder in het nu te leven en bezog zijn met dat wat we niet prettig vinden. Dan is het alsof we al langere tijd begraven zijn. Niets gebeurd, niets veranderd, verberterd of wordt slechter. Het is flatline, zoals op het scherm waar je de vitale functies kunt aflezen in het ziekenhuis.Het is een coma. En hoe meer we weerfstand bieden tegen de verandering waar ons lichaam en geest om vragen, de moeilijker het wordt. En des te langer blijven we in coma. Kom uit deze lethargische staat en kies voor het leven, het afscheid, de verandering, de wederopstanding….Kies ervoor om niet langer beschermd te worden en schrijf de meest levendige gedichten ter wereld. Kies voor het leven en laat de komma achter. Dat is waar alles gebeurd. De rest is een leugen. Bestaat niet. Groei en open je armen, je bloembladen en omarm de verandering. Het bloeit en veranderd. Je veranderd, maar je bent er nog steeds!”

Subscribe
Notify of
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x