Ditjes en datjes?

July 21, 2017

‘s-Morgens vroeg samen ontbijten met de gastvrouw waar ik logeer. Pratend over ditjes en datjes en natuurlijk het kunstproject. Ik laat haar de stenen zien voor Matthijs. Met een glinster in haar ogen kijkt ze me aan en vraagt: “Weet je al waar je ze neerlegt?”. Nee, zeg ik. Maar ik sta altijd open voor suggesties…

Dan vertelt ze over een bevrijdingsmuseum, vlakbij de route. Het dak is gemaakt van parachutestof en het gebouw is ontworpen om op een parachute te laten lijken…

Daarnaast leuk gewandeld met mijn nicht en omgevingsdeskundige in dit prachtige gebied.

Subscribe
Notify of
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x