Uitstel start project Caminostones

26-06-2018

Achter de schermen van dit leuke project hebben veel mensen mij de laatste weken begeleid om project Caminostones en mij op tijd klaar te krijgen voor 1 juli.
Hoewel de wil er wel is, werkt het lichaam tegen met een bokkende botbreuk (fractuur van een teengewricht bij de voet). In eerste instantie leek een herstel voor 1 juli wel mogelijk. Na overleg met de arts is nu helaas duidelijk geworden dat dit langer duurt en ik het project moet uitstellen.

In verband met het herstel, wandelseizoen en de lengte van de tocht, is het niet meer mogelijk dit jaar nog te gaan.
Ik hoop in april 2019 te kunnen vertrekken.

Ik hou jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Subscribe
Notify of
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x