About

Drijvende kracht achter Caminostones.com is Andrea Haandrikman-Schraets. Kunstenares, dromenvanger, en avonturier.
Onder de naam Mural Mania is mijn werk als kunstschilder hier te zien.

De tweede pijler van het project is Jelle Haandrikman. Al vanaf het begin in 2015 is hij nauw betrokken bij de technische realisatie van het kunstproject. Hier vind je zijn website.
De ontwikkeling van de website is door hen tweeën gerealiseerd.

In de zomer van 2015 is het eerste onderdeel: “Project Stone” gerealiseerd. In 2,5 maanden heb heeft Andrea 1470 kilometer gelopen om een kunstroute van 61 beschilderde stenen uit te zetten. Iedere dag bleef er een steen achter op het wandelpad. De steen was in Nederland door haar beschilderd voor een achterliggende boodschap of verhaal van een van de 61 deelnemers aan het kunstproject. Op de achterzijde: de naam van de website.

De stenen liggen op de route van Espalion (Frankrijk) tot Santiago de Compostella (Spanje). Hier vind je een overzicht van dit project.

Met slechts 10 kilo bagage en 1 kilo beschilderde stenen voor het eerst gaan backpacken bleek een geweldige ervaring! Het kunstproject vormde de rode draad tijdens dit avontuur.

Tijdens deze reis is het idee geboren voor Caminostones. Een doorlopend kunstproject dat bestaat uit kunstroutes en reizende stenen. Inmiddels zijn er 5 projecten uitgevoerd met kunstroutes kunstroutes en reizende stenen!
Op 27 oktober 2021 start een volgend project met 25 verhalen.
Het blijkt uiteindelijk niet te gaan om het doel…maar om het (wandel)pad ernaartoe.

Caminostones is een project van kunstenares Andrea Haandrikman-Schraets. Info: info@caminostones.com.

Subscribe
Notify of
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x